Тарасюк Г.М. Аналіз стану та проблеми планування майнового потенціалу підприємств харчової промисловості

УДК 65.012.2(075)

Г.М. Тарасюк

Житомирський державний технологічний університет

АНАЛІЗ СТАНУ ТА ПРОБЛЕМИ ПЛАНУВАННЯ МАЙНОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

© Тарасюк Г.М., 2008

Проведено аналіз сучасного стану майнового потенціалу підприємств харчової промисловості, визначено особливості та основні проблеми його розвитку, доведено необхідність планування розвитку майнового потенціалу як важливої складової сукупного потенціалу підприємства в сучасних умовах господарювання. Розглянуто авторське бачення щодо визначення понять «майновий потенціал» та «планування майнового потенціалу»
Ключові слова: потенціал, майновий потенціал підприємства, харчова промисловість, планування, планування потенціалу.

The property potential of food industry enterprises in the current situation are analyzed in the article. Main problems and features of their evolution are determined. The necessary of planning the development of property potential as important part of general potential is proved. Such economics categories as "property potential" and "planning of potential" are viewed by author.
Key words: potential, property potential, enterprise, food industry, planning, planning of potential.

Кількість посилань – 3

Завантажити статтю