Товста Т.Л. Інноваційна активність діяльності підприємств харчової промисловості

УДК 338.439

Т.Л. Товста

Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника

ІННОВАЦІЙНА АКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

© Товста Т.Л., 2008

Досліджено механізм впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано основні заходи прискореного розвитку сучасної інфраструктури як важливого чинника активізації інноваційної діяльності і забезпечення конкурентоспроможності економіки України.
Ключові слова: інноваційна продукція, технологічні інновації, інноваційна активність підприємств харчової промисловості, інноваційна інфраструктура.

The mechanism of innovations implementation in food industry enterprises has been investigated. Main measures have been suggested to accelerate the development of present-day infrastructure as an important factor in stirring up innovative activity and ensuring competitiveness of Ukrainian economy.
Key words: innovative products, technological innovations, innovative activity of food industry enterprises, innovative infrastructure.

Кількість посилань – 5

Завантажити статтю