Студентам – «Книжкова скарбничка» від Видавництва

Видавництво Львівської політехніки завжди прагне допомогти студентам. Задля цього існує Дисконтна програма «Книжкова скарбничка».
Ви отримали тимчасову картку на 10% знижку на купівлю книг після реєстрації у дисконтній програмі? Вперед!

Дисконтна програма «Книжкова скарбничка»

Правила участі у програмі:
1. Покупець заповнює реєстраційну форму, надсилає заповнену форму на електронну скриньку vmr@vlp.com.ua та отримує на вказану в реєстраційній формі адресу електронної пошти індивідуальний код (номер дисконтної картки, яку можна буде отримати в наших книгарнях).
2. Власник дисконтної картки (коду) отримує знижку 10 % на книжки Видавництва Львівської політехніки, придбані у книгарнях або замовлені онлайн.
3. Для одержання знижки на придбання книг у книгарнях чи онлайн учасникові програми необхідно надати продавцю дисконтну картку або повідомити свій код.
4. Учасник програми має право брати участь у акційних заходах. На книжки, на які встановлено акційну ціну, дія дисконтної програми не поширюється.
5. Беручи участь у програмі, учасник дозволяє використовувати свої персональні дані та погоджується отримувати інформаційні матеріали засобами електронної пошти, смс-повідомлень, месенджерів.
6. Покупець, який отримує дисконтну картку, погоджується з цими правилами та зобов’язується дотримуватись і виконувати їх. Порушення покупцем цих правил або відмова від їх дотримання позбавляє його права користуватись дисконтною карткою.
7. Перелік товарів, на які поширюється дисконтна програма, визначає відділ маркетингу та розповсюдження Видавництва Львівської політехніки.

Як стати учасником Дисконтної програми «Книжкова скарбничка»? Заповнити реєстраційну форму в будь-якій книгарні нашої мережі книгарень.

Наші книжки, і не тільки книжки: «Ціни та Дисконтна програма»
Читайте наші новини у Facebook та Instagram
З усіх додаткових питань звертайтеся: відділ маркетингу та розповсюдження vmr@vlp.com.ua, +380 32 2584103, 0673120430.