Педагогіка

Козловський Ю. М., Ортинський В. Л., Дольнікова Л. В.
Код: 978-966-941-477-9
Підручник. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. 372 с. Формат 145 х 200 мм. Тверда оправа.
Ціна:300,00грн.
Weight: 0 кг

У підручнику як визначальній складовій навчально-методичного комплексу “Педагогіка” висвітлено основні розділи педагогіки, викладено загальні засади теорії навчання і виховання. Наголошено на єдності теоретичних та практичних підходів у трактуванні основних категорій сучасної педагогіки. У теоретичному курсі розглянуто проблеми понятійно-категоріального апарату педагогіки, педагогічного процесу як системи, сучасних теорій навчання та виховання, особливостей професійного розвитку педагога. До кожного розділу подано узагальнювальні висновки, запитання для самоконтролю та теми для дискусій, практичні роботи, які передбачають оволодіння педагогічною професією і розроблені на засадах технології особистісно-орієнтованого навчання. До кожної практичної роботи подано тестові запитання для самоконтролю.
Для здобувачів наукового ступеня доктора філософії, студентів та викладачів.

Про авторів

КОЗЛОВСЬКИЙ Юрій Михайлович – доктор педагогічних наук, завідувач кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

ОРТИНСЬКИЙ Володимир Львович – доктор юридичних наук, професор, директор Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

ДОЛЬНІКОВА Любов Василівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Зміст

Передмова