"Подаруйте КНИЖКУ – отримайте НЕСПОДІВАНКУ"

Так називалася акція, яку щойно провело Видавництво Львівської політехніки. Цим почином ми хотіли наголосити: 14 лютого – в День святого Валентина – когось коханого і важливого можна порадувати не просто банальними серденьком-листівкою-цукеркою. Віднедавна 14 лютого – Міжнародний день дарування книг; отож ми приєдналися до всесвітньої ініціативи, покликаної підвищити (повернути?) інтерес до книжок і читання як важливої сторони людського життя.
Умови акції були прості: 14 лютого придбати книжку в книгарні Львівської політехніки; подарувати її комусь – наприклад, другові; надіслати нам фото цієї маленької події. Відтак – на кожного учасника чекала несподіванка.
Акцію Видавництво провело вперше; можливо, саме цим можна пояснити дуже скромну кількість учасників. Тим приємніше назвати імена людей, які отримали подарункові сертифікати на купівлю книжок у книгарнях Політехніки: Зоряна Куньч, завідувач кафедри української мови; Лілія Харчук, старший викладач кафедри української мови; Владислав Трач, цьогорічний абітурієнт.
Дякуємо учасникам. Сподіваємося, у книгарнях Політехніки знайдеться цікава книжка для кожного з Вас, і Ви скористаєтеся отриманим сертифікатом.
Cподіваємося, наступного року учасників валентинівської книжкової акції стане значно більше...
Нехай любов до книги нас єднає.