Основи конструктивного синтезу та динаміка спеціальних автомобілів і технологічних машин

Зінько Р. В. та ін.
Код: 978-966-941-411-3
Монографія / Р. В. Зінько, Л. В. Крайник, О. З. Горбай. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2019. 344 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:309,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено наукові основи формування шасі спеціальних автомобілів і технологічних машин (САТМ). Науковою новизною є тріада взаємовпливів технологічних процесів функціонування САТМ, домінуючих та граничних умов їхнього використання і конструкції машин, насамперед шасі як основи, їхніх технологічних характеристик і конструктивних параметрів; використання принципу предиктивності (передбачуваності) із застосуванням методу почленної диз’юнкції у морфологічному середовищі. Запропоновано використовувати графи конструкції САТМ, які дають змогу виявити подібні конструкції для різних класів ТЗ.
Для наукових та інженерних працівників, які займаються проблемами проектування нових спеціальних та технологічних колісних та гусеничних машин; для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом автомобілебудування, та аспірантів, що працюють у цій галузі наукових досліджень.

Зміст

Вступ

Про авторів