Відкрито книгарню в IV навчальному корпусі Львівської політехніки

30 травня в IV навчальному корпусі відкрито нову книгарню – вже восьму в мережі книгарень Видавництва Львівської політехніки. Подія тим радісніша, що саме тут, у IV навчальному, десять років почав працювати перший книжковий кіоск Видавництва – «первісток» майбутньої мережі.
На відкритті виступили Іван Паров’як, директор Видавництва ЛП, доцент Олег Давидчак, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Йосип Хром’як, директор Інституту підприємництва та перспективних технологій, який, власне, передав приміщення в IV навчальному корпусі для роботи книгарні.
У новій книгарні є наукова і навчальна література, насамперед гуманітарна, економічна і математична – з огляду на те, що тут під спільним дахом працюють Інститут економіки і менеджменту, Інститут гуманітарних та соціальних наук, Інститут прикладної математики та фундаментальних наук. Також є книжки інших видавництв, художня література.
Для гостей Політехніки книгарня має добрий вибір сувенірів – футболки, кепки, торбини, горнятка з символікою Політехніки.
У книгарні працює також повноцінний копіювальний центр, можна скористатися послугою широкоформатного друку (А1).
Як добрий знак для нової книгарні можемо потрактувати те, що першим покупцем став завідувач кафедри фінансів професор Ігор Алєксєєв.
Книгарня в IV навчальному корпусі зручна, затишна, добре освітлена, відвідувачів тут зустрічають привітною усмішкою. Втім – запрошуємо прийти, оглянути, пересвідчитися особисто.

Фотографувала Галина КОСТИК