Аналіз господарської діяльності

Кіндрацька Г. І. та ін.
Код: 978-966-941-282-9
Підручник / Г. І. Кіндрацька, А. Г. Загородній, Ю. І. Кулиняк. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. 320 с. Формат 205 х 290 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:250,00грн.
Weight: 0 кг

У підручнику викладено теорію та практику комплексного аналізу господарської діяльності підприємства, які забезпечують формування загальних і фахових компетентностей фахівців нової ґенерації. Наведено сучасні методики аналізу з урахуванням зарубіжного та вітчизняного досвіду, зокрема конкурентний аналіз ринку, SWOT-аналіз середовища, аналіз господарського портфеля підприємства тощо. Для ефективного опрацювання матеріалу до основних теоретичних положень наведено міні-завдання, а наприкінці кожного розділу – питання для самоперевірки знань, типові завдання з розв’язками, коментарями і аналітичними висновками. Важливими складовими підручника є: навчально-методичний комплекс з дисципліни «Аналіз господарської діяльності», предметний покажчик основних термінів і понять, який полегшує орієнтацію в тексті, а також бібліографічний список основної літератури.
Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти, викладачів, науковців, економістів-практиків, усіх, хто прагне поповнити свої знання з аналізу господарської діяльності.

Зміст

Передмова