Просто про AutoCAD. Вчимося, фантазуємо, креслимо

Як опанувати основи достатньо складної та насиченої інженерної графічної системи AutoCAD – найпоширенішої (її застосовують у понад 150 країнах) у світовій інженерній практиці?

Новий навчально-методичний посібник колективу авторів «Графічна система AutoCAD. Основи геометричних побудов, креслення та моделювання», що вийшов у світ у Видавництві Львівської політехніки, дозволяє поступово і впевнено розібратися, зрозуміти логіку та призначення дій для розв’язання геометричної задачі в середовищі AutoCAD.
Наведено опис інтерфейсу, наявної координатної системи та способів запуску на виконання команд. Розділи про створення та редагування геометричних примітивів на площині містять дані про формат введення команд та їх роботу. Кожна з команд, що наведена у посібнику, проілюстрована візуальними прикладами їх виконання. Окремий підрозділ описує усі команди нанесення розмірів на робочих кресленнях.
Висвітлені основи твердотільного моделювання в середовищі AutoCAD, методи застосування якого дозволяють користувачу створити на екрані свого монітора «фотореалістичне» сприйняття змодельованого об’єкту, що збільшує інформативність і презентаційні властивості результатів.
Посібник призначений для роботи з російськомовною версією графічної системи AutoCAD 2009, але може бути успішно застосований для роботи як у старших, так і в новіших версіях, зокрема й англомовних.

Докладніше про книжку