Технології захисту цінних паперів

Запоточний В. Й.
Код: 978-617-607-502-8
Навчальний посібник. Друге видання, доповнене. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 152 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:140,00грн.
Weight: 0 кг

Розглянуто проблеми, пов’язані із захистом цінних паперів, документів суворого обліку та звітності. Описано новітні технології захисту цієї важливої для держави поліграфічної продукції, зокрема комп’ютерні технології дизайну та захисту, які створили науковці України. Досліджено проблему автентичності цінних паперів та документів, наведено “Правила виготовлення бланків цінних паперів і документів суворого обліку”, що затвердили відповідні відомства України.
Для фахівців, що займаються виготовленням цінних паперів та документів, а також для студентів, які навчаються за спеціальністю “Захист інформації”.

Зміст

Про автора

ЗАПОТОЧНИЙ Василь Йосифович
кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри захисту інформації Національного університету “Львівська політехніка”.
Спеціаліст у галузі поліграфічних технологій. У 1991–1993 рр. – консультант Верховної Ради України з проблем створення національної валюти. Результати наукових досліджень опубліковано у понад 100 наукових працях та захищено низкою патентів.