Біохімія кісток та органів порожнини рота

Фартушок Н. В. та ін.
Код: 978-617-607-818-0
Навчальний посібник / Н. В. Фартушок, Н. Я. Думанчук, І. Ю. Пиріг, Н. П. Сеньків, Т. О. Пиндус. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 292 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:226,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник підготовлений згідно з вимогами навчальної програми з біологічної хімії, зокрема з біохімії ротової порожнини. Містить інформацію про хімічний склад слини, гінгівальної рідини, особливості перебігу метаболічних процесів у слизових оболонках ротової порожнини та твердих тканинах зубів, а також причини виникнення окремих захворювань органів ротової порожнини.
Студенти, які навчаються за спеціальністю “Стоматологія”, складають ліцензійний іспит “Крок-1”, який передбачає тестовий контроль знань із основ біохімії органів ротової порожнини. Тому посібник містить також тестові завдання та ситуаційні задачі для самоконтролю, алгоритми відповідей на тести та ситуаційні задачі.
Навчальний посібник може бути корисним для студентів стоматологічних факультетів вищих навчальних медичних закладів ІІІ–IV рівнів акредитації, а також для аспірантів, магістрантів, лікарів-стоматологів.

Зміст

Вступ