Аналіз та обробка потоків даних засобами обчислювального інтелекту

Бодянський Є. В. та ін.
Код: 978-617-607-902-6
Монографія / Є. В. Бодянський, Д. Д. Пелешко, О. А. Винокурова, С. В. Машталір, Ю. С. Іванов. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2016. 236 с. Формат 170 х 240 мм. М`яка обкладинка.
Ціна:255,00грн.
Weight: 0 кг

Запропоновано нові підходи та методи обчислювального інтелекту на основі гібридизації відомих напрямів та надання їм адаптивних властивостей, що дає можливість обробляти послідовності даних у формі багатовимірних часових рядів великої розмірності або потоків відео, що надходять на опрацювання або з зовнішнього середовища, або із надвеликих баз даних (VLDB) (концепція Big Data) у режимі реального часу.
Розглянуто автоматичні методи сегментації кадрів відопотоку, ідентифікації руху та відслідковування рухомих об’єктів у відеопотоках для розв’язання сучасних прикладних задач, які ґрунтуються на концепції Computer Vision.
Для наукових працівників, інженерів, аспірантів і студентів, що займаються технологіями в області обчислювального інтелекту. Корисною книга буде також для студентів, магістрів, аспірантів, які спеціалізуються в галузі систем штучного інтелекту.

Зміст

Вступ

Про авторів