Історія української культури: європейський контекст

Вербицька П. В., Хома І. Я.
Код: 978-617-607-865-4
Навчальний посібник. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 304 с. Формат 145 х 215 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:170,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено теоретичні основи культури, розглянуто розвиток історії української культури від найдавніших часів до сьогодення паралельно зі становленням та розвитком західноєвропейського культурно-історичного простору.
Для студентів спеціальності “Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури” і всіх тих, хто цікавиться історією української та європейської культури.

Зміст

Вступ

Про авторів

ВЕРБИЦЬКА Поліна Василівна
Доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри історії України та етнокомунікації Національного університету «Львівська політехніка». Автор понад 100 наукових і методичних публікацій.
Член Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін Нова Доба, амбасадор Єврокліо (Європейської асоціації викладачів історії).

ХОМА Іван Ярославович
Кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України та етнокомунікації Національного університету «Львівська політехніка». Автор понад 40 наукових та навчально-методичних праць.
Сфера наукових інтересів: військово-політичні процеси Української національної революції 1917–1921 рр., Січові стрільці, громадсько-політична діяльність Ю. Лаврівського.