Розрахунок і конструювання нормальних та похилих перерізів залізобетонних елементів

Бліхарський З. Я. та ін.
Код: 978-617-607-565-3
Навчальний посібник / З. Я. Бліхарський, І. І. Кархут, Р. Ф. Струк. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 144 с. Формат 145 х 215 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:195,00грн.
Weight: 0 кг

У посібнику розглянуто особливості конструювання нормальних і похилих перетинів залізобетонних конструкцій (стрижневих та плитних) згідно з вимогами чинних нормативних документів.
Посібник буде корисний для студентів, які навчаються за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями з напряму підготовки “Будівництво”, а також інженерів-практиків, які виконують розрахунки залізобетонних конструкцій.

Зміст

Передмова

Вступ

Про авторів

БЛІХАРСЬКИЙ Зіновій Ярославович
Доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівельних конструкцій та мостів, директор Інституту будівництва та інженерії довкілля Національного університету "Львівська політехніка". Лауреат Державної премії України в галузі архітектури, академік Академії будівництва України. Опублікував понад 100 наукових та методичних праць.

КАРХУТ Ігор Іванович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерії довкілля Національного університету "Львівська політехніка". Лауреат Державної премії України в галузі архітектури. Член-кореспондент Академії будівництва України, головний конструктор стадіону до Євро-2012 у Львові. Опублікував понад 80 наукових та методичних праць.

СТРУК Роман Федорович
Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерії довкілля Національного університету "Львівська політехніка". Опублікував понад 10 наукових та методичних праць.