Структури кремній-на-ізоляторі для сенсорної електроніки

Дружинін А. О. та ін.
Код: 978-617-607-490-8
Монографія / А. О. Дружинін, І. Т. Когут, Ю. М. Ховерко. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 232 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:207,00грн.
Weight: 0 кг

Проаналізовано сучасні методи отримання структур кремній-на-ізоляторі. Наведено результати комплексного дослідження електропровідності, магнітоопору, п’єзоопору полікристалічного кремнію на напівпровідникових підкладках у широкому інтервалі температур, за впливу сильних магнітних полів і деформацій, що використано для створення сенсорів механічних і теплових величин на їх основі. Визначено конструктивні особливості для інтеграції різних типів сенсорів на одному кристалі під час створення мікросистем, а також методи покращання вимірювальних характеристик сенсорів механічних і теплових величин на основі полікремнієвих шарів у структурах кремній-на-ізоляторі.
Призначено для наукових та інженерно-технічних працівників та студентів, які навчаються за напрямом “Мікро- та наноелектроніка”, а також широкого загалу спеціалістів у галузі сенсорної електроніки та мікроелектроніки.

Зміст

Вступ

Про авторів