Сертифікаційні випробування і метрологічне забезпечення

Чабан О. П.
Код: 978-617-607-480-9
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 332 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:180,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено основні положення сертифікаційних випробувань та їх метрологічне забезпечення. Розкрито суть методів управління якістю продукції та послуг. Значну увагу приділено метрологічному забезпеченню якості продукції та послуг під час випробувань. Висвітлено основи сертифікації продукції та основні засади метрологічного забезпечення.
Для студентів спеціальності “Якість, стандартизація та сертифікація”, “Метрологічне забезпечення випробувань та якості продукції”, а також фахівців, які працюють у цій галузі.

Зміст

Вступ

Про автора

ЧАБАН Олеся Петрівна
Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри медичної інформатики Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Автор понад 20 наукових та науково-методичних праць.
Основні напрями наукових досліджень: розроблення теоретичних засад та практичне впровадження методів оцінювання якості продукції та послуг, зокрема управління якістю та стандартизація в галузі охорони здоров'я, впровадження стандартів у медичних інформаційних системах, розроблення методів оцінки якості медичних послуг.