Метод обвідних в інтерферометрії Фабрі–Перо

Кособуцький П. С.
Код: 978-617-607-377-2
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 228 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:205,00грн.
Weight: 0 кг

Подано обґрунтування вперше розробленого методу математичного і комп’ютерного моделювання в пакеті прикладних програм MathCAD обвідних екстремумів амплітудно-фазових спектрів багатопроменевої інтерференції Фабрі–Перо плоских електромагнітних та акустичних хвиль плоскими багатошаровими структурами в області прозорості та резонансного поглинання, при нормальному і похилому падінні променя на межу поділу.
Для магістрів, аспірантів та науковців, які спеціалізуються на розробленні мікро- і наноелектромеханічних та оптико-електронних пристроїв.

Зміст

Передмова

Про автора

КОСОБУЦЬКИЙ Петро Сидорович
Учений-фізик, доктор фізико-математичних наук (1996), професор (2001), член Українського, Американського (APS) та SPIE наукових товариств.
Напрям наукових досліджень – фізика твердого тіла та напівпровідників, оптична інтерферометрія, коливні динамічні процеси, МЕМС.
Узагальнив метод обвідних екстремумів багатопроменевого складання когерентних коливань, започаткував видавничу серію навчальних посібників та монографій “Прикладна і комп'ютерна фізика”. Підготував 3 навчальні посібники та 2 монографії.
Керівник міжнародного ґранту з нанофізики від НАТО, одержав міжнародний ґрант ”Соросівські доценти з фізики”.